• R&E SCHILDERWERKEN BV

  • R&E SCHILDERWERKEN BV

Wandbekleding

De mogelijkheden met behoeve tot de diversen soorten wandbekledingen zijn zeer breed.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door ons eigen vakkundig personeel. Advisering in kleuren en materialen speelt hierbij een zeer belangrijke rol en ook hierin kan R&E Schilderwerken u van dienst zijn.

Betonstuc

Betonstuc wordt ook wel verouderde muren techniek genoemd. Nieuwe muren worden zo behandeld dat ze eeuwen oud lijken. Betonstuc is ook mogelijk in badkamers en andere natte ruimtes.

Zie foto's onderaan ↓

Kalkverf

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat 'ademt'. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. De basis voor de Carte Colori kalkverf wordt nog altijd op traditionele wijze in Italië bereid.

Behang

Behangen is een tijdrovende klus die vraagt om nauwkeurigheid. Wilt u zeker zijn van een prachtig resultaat, huur dan RE Schilderwerken in om het behangwerk van u uit handen te nemen.

Vinyl

Vinyl op de vloer en wand wordt tegenwoordig steeds vaker aangebracht in een woningen (houtskelet), waardoor er na de rek of krimp geen lekkage kan ontstaan tot in de ondervloer. Hier overheen kan elke gewenste tegel worden geplakt, zodat u een netjes eindresultaat hebt.

Glasweefsel

Voor glasweefsel is een veelvoud aan dessins beschikbaar in elke gewenste kleur en glansgraad. Hiermee zijn zeer professionele en fraaie resultaten te bereiken. Glasweefsel heeft de volgende eigenschappen:

  • ondergrondversterkend en ook stootvast
  • zeer duurzaam en in andere kleuren overschilderbaar,
  • camoufleert kleine onregelmatigheden in de ondergrond.

Muurverf (structuur)

Muurverf of structuurverf is een verfproduct dat op vele ondergronden toepasbaar is, snel resultaat geeft en in duizenden kleuren te mengen. Het kiezen van een goede muurverf en een juiste wijze van verwerken geven een mooi en professioneel resultaat.

Sierpleisters

Bij sierpleister heeft u de keuze uit diverse uitvoeringen. Sierpleister is een decoratieve, pastavormige sierpleister met regelmatige korrelstructuur die in elke gewenste kleur aangebracht kan worden.

R&E SCHILDERWERKEN B.V. | SCHILDERWERK IN ALLE VORMEN

Contact

Heeft u verder nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan geheel tot uw dienst.

  • Remon: 06 - 22919287
  • Edwin: 06 - 55562116
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

R&E Schilderwerken B.V.
De Hooge Hoek 30
3927 GG Renswoude

Vraag of offerte?

Wilt u een vraag stellen of een offerte aanvragen? Gebruik het digitale formulier.

Wij nemen spoedig contact op om uw wensen verder te inventariseren of vragen te beantwoorden.

Websitebeheer www.mchl.nl